Autós navigáció előre töltött Európa térképpel, sávinformációval, POI-val, Bluetooth telefon kihangosítóval
Típus: Garmin nüvi 2495LTNettó ár: 55920 Ft
Kódszám: Bruttó ár: 71020 Ft

Közlekedjen akár egy idegen városban, vagy legyen szó a napi ingázásról, a nüvi 2495LT könnyebbé teszi az utazást. Készülék élettartamra forgalmi előfizetést, sávinformációt, Bluetooth telefon kihangosítót és egyéb hasznos funkciókat tartalmaz.


Fordulóról-fordulóra irányítás.

A Garmin Guidance 2.0 fejlett felülete két egyszerű választással köszönti: Hova? vagy Térkép megtekintése. Csak érintse meg a képernyőt és máris könnyedén kereshet címeket, szolgáltatásokat, melyekhez magyar hangnavigációval vezeti a nüvi fordulóról-fordulóra. Előre töltött Európa térképe rengeteg Érdekes Pontot (POI) és számos szolgáltatást tartalmaz.

 

Kerülje el a forgalmi akadályokat.

Az INGYENES, készülék élettartamra szóló forgalmi előfizetésnek köszönhetően a nüvi 2495LT segít elkerülni a fennakadásokat, késéseket.


Ismerje a sávot, mielőtt túl késő lenne.

Nincs több találgatás a megfelelő sávval kapcsolatban. Egyes városi helyeken fotorealisztikus kereszteződés előnézet segíti a bonyolultabb csomópontoknál a tájékozódásban. Amint közeledik az autópálya kijárathoz vagy csomóponthoz, a nüvi 2495LT osztott képernyős sávinformációs képre vált, így láthatja a kereszteződés képét az útja során, melynek köszönhetően már időben kiválaszthatja a szükséges sávot.

 

A navigáción túl.

A pontról-pontra navigáció csak a kezdet. A nüvi 2495LT microSD™ kártyafoglalatába számos egyéb adatkártyát tehet (például más kontinensek térképei). A készülék kezeli a cityXplorer™ városi tömegközlekedési térképeket, valamint egyedi hangokat, járműikonokat fogadhat. A beépített Bluetooth rendszerű kihangosítóval a telefon kézben tartása nélkül bonyolíthat hívásokat, így mind a két kezével foghatja a kormányt. Kettős irányultságú kijelzőjével vízszintes vagy függőleges állásban is használhatja. A "Hol vagyok?" vészhelyzeti kereső megmutatja az Ön pontos szélességi és hosszúsági koordinátáit, valamint jelzi a legközelebbi címet, kereszteződést, kórházat, rendőrséget és egyebeket. A fejlett "Kijáratok" funkció megmutatja a közelgő kihajtóknál elérhető szolgáltatásokat.

 
 
 
 
Setech Hungaria Kft  |  ÁSZF  |  1116 Budapest  |  Kondorfa utca 6/B  |  Tel/fax: 06 1 206 1881  |  Flottakövetés  |  website by ExpatTech